By

Детектор на лъжата и полиграфски услуги

Запознати ли сте с метода, който осигурява до 98% разкриване на истината, в случай, че се съмнявате в някого?
Нарича се полиграф (polygraph) и вероятно ви е по-познат под името детектор на лъжата. Този интересен метод за изследване на различни психофизиологични дейности на човек може да ви свърши чудесна работа, ако искате да разберете дали любимия човек ви изневерява или да разобличите някого, в когото се съмнявате.
Ситуациите, в които може да ви потрябват услугите на детектор на лъжата са много, а най-хубавото е, че вече можете да се възползвате от тях и в град София.
Какви всъщност са полиграфските услуги, от които можете да се възползвате в столицата и как работи известният ви полиграф, ще разберете в следващите няколко изречения.
Да започнем с малко факти относно заинтригуващия детектор на лъжата. Той е създаден през далечната 1921 година, а през 2003 влиза в списъка на най-великите изобретения. През годините е бил едно от средствата, с които са се разследвали криминални престъпления и са се набавяли улики. Днес, начинът му на работа не се е променил, разликата е в това, че за да се подложите на детектор на лъжата е необходимо изричното ви съгласие. Същото важи и ако искате някой друг да се подложи на полиграф. Услугите, от които можете да се възползвате са различни. Освен при изневяра и разобличаване на някого, бихте могли да се допитате до детектора на лъжата (polygraph) и при редица други обстоятелства, като например набирате служители за постъпване на работа, имате семейни проблеми, някой е нанесъл вреда на авторитета ви и искате да си признае.
Ситуациите са много, а решението е едно. Възползвайте се от надеждните услуги на ефективния полиграф в София на адрес – Poligraf.bg, още сега.