By

Полиграф – детектор на лъжата, който преобръща представи

В случай, че имате сериозни съмнения по отношение на добросъвестността на някой, в когото вече нямате доверие и чиито доводи не можете да приемете за верни, то има начин да получите цялата истина. Той е, чрез използването на полиграф – детектор на лъжата.

И ако сте си мислили, че подобни средства използват само специалните служби за сигурност като МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други, то вече не е така. В наши дни, услугата с полиграф е доста често търсена и предизвиква огромен интерес у хората.

В центъра за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в гр.Пловдив, можете да разчитате на максимално добра техника, която е модернизирана и работи на най-високо ниво. Това е частна и независима компания, която предлага услугата – проверка на твърдения с полиграф, детектор на лъжата по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб.

полиграф

И ако в главата ви изниква въпроса дали може полиграфът да бъде излъган, то веднага ще ви отговоря, че това е почти невъзможно. Опитните специалисти, анализиращи резултатите от изследването, в умението си да отчитат истината от лъжата, правят разлика между нервното напрежение от самия тест и опитите за измама. Дори за самите тях би било трудно да надхитрят полиграфа, независимо колко добре са подготвени и обучени. Експертите в областта на полиграфското изследване са категорични, че манипулация над полиграфа е почти невъзможна, освен в много редки случаи, в които има лица с предварителна психофизиологична подготовка, която се предоставя на агенти в сферата на сигурността, но дори и при предварително подготвени лица, подобни манипулации ясно се виждат и фиксират от полиграфиста, а това води до прекратяване на изследването и третиране на подобен вид противодействие като наличие на лъжа и умишлено възпрепятстване на процедурата.

Така че ако смятате, че имате нужда да използвате услугата с полиграф, можете да го направите в Центъра за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в гр. Пловдив.

А когато става дума за специалистите, работещи там, веднага ви казвам, че са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че няма място за съмнение. Посетете техния уеб сайт: DetektorNaLajata, където ще получите още информация относно полиграфското изследване.

Ако смятате, че идеята е добра, не се колебайте да се свържете с хората от екипа на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Освен това, можете да отидете и направо на място, на адрес: гр. Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Екипът на център „Детектор на лъжата“ Ви очаква!