By

Перфектно съотношение на цена и качество – детектор на лъжата

От край време хората се борят с измамата и създават всякакви креативни начини, за да разберат кой е измамникът в дадена ситуация. През изминалия век се създава уред, който успява да определи дали човек лъже или не. Тази машина се нарича полиграф или по-известна сред хората като детектор на лъжата. Става изключително популярна в Северна Америка и дори резултатите служат за съдебно доказателство в някои щати. От началото на новия век тази технология навлиза в България и сега е особено популярна сред големите компании и корпорации, в които работят много служители. С психофизиологично изследване се разследват много финансови измами, злоупотреби с лични данни и се подбира качествен и квалифициран персонал.

Една от най-добрите фирми, които предлага тест с полиграф на ниска цена в град София е център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“. Екипът е съставен от професионалисти с огромен опит зад гърба си, а техниката, с която разполагат е същата на като на Тайните служби в САЩ. Качеството, което предлагат е наистина много над средното за България, но услугите са на много ниска цена.

Перфектно съотношение на цена и качество - детектор на лъжата

Тестът с полиграф се състои от три типа въпроси, които се редуват. Въпросникът се създава от квалифициран служител след предварителна консултация с клиента, на която той представя казусът в детайли. На базата на ситуацията се определят и въпросите, които ще бъдат зададени. Всяко лице преди да бъде изследвано трябва да даде писменото си съгласие, че доброволно се подлага на такъв тест. След това следва кратък инструктаж за това как работи детекторът и запознаване с въпросите. Когато премине подготвителната част, идва ред и на самият тест – окачват се датчици, с които се засичат измененията в нервната вегетативна система, които следи уредът. След всеки отговор на въпрос следва пауза от 15-20 секунди, по време на която компютърът записва физиологическите показатели на изследваното лице – сърдечно съдовите реакции, включващи измененията на налягането и пулса, електропроводимостта на кожата, която се повишава с ръста на потоотделянето, гръдният и диафрамегният дихателен ритъм, която също зачестява в състояние на психофизическо напрежение и тонусът на периферните съдове – кръвоносни съдове по крайниците). Измененията по тези параметри са най-важни в момента на отговор на зададения въпрос. Всички тези реакции се фиксират от компютър (при по-старите прибори движещ се писец), а след това анализът се извършва от правоспособен полиграф-дознател.

Това, което прави център за психофизиологични излседвания „Детектор на лъжата“ най-добрият в България е не само ниската цена, качествените резултати. квалифицирания персонал и професионалното обслужване, ами и тяхната отдаденост към това, което правят. Те изцяло се съобразяват с графика и на клиента и са готови да съдействат извън работно време, по всяко време на денонощието, дори и в почивни дни.

Посетете техния официален уеб сайт само с един клик на Детекторналъжата.org и разгледайте всички случаи, в които може да се възползвате от услугите на полиграфа. Има и подробен списък с цена към всеки казус, който може да бъде разрешен с тяхна помощ. Нужно е да се обадите предварително на телефонен номер 0885 600 802 или 0700 111 60, а може да се свържете с тях и онлайн във виртуалното им пространство.